Pol-ka

Pol-ka

Pol-ka Producciones is a television and film production company in Buenos Aires, Argentina, commonly referred to as Pol-ka.

The company was launched in 1994 and is owned by Adrián Suar and Fernando Blanco. The firm was started when their first television show was produced: "Poliladron" (1994).

Filmography

* "Comodines" (1997)
* "Cohen vs. Rosi" (1998)
* "Alma mía" (1999)
* "Los Pintin al rescate" (2000)
* "Apariencias" (2000)
* "Déjala correr" (2001)
* "El Hijo de la novia" (2001)
* "El Bonaerense" (2002)
* "El Día que me amen" (2003)
* "Familia rodante" (2004)
* "Luna de Avellaneda" (2004)
* "18-J" (2004) (co-production)
* "La Educación de las hadas" (2006)
* "Abrígate" (2006)
* "El Niño de barro" (2007)
* "Maradona, la mano di Dio" (2007)

Television

* "Poliladron" (1994)
* "Verdad consecuencia" (1996)
* "Carola Casini" (1997)
* "R.R.D.T" (1997)
* "Gasoleros" (1998)
* "Campeones de la vida" (1999)
* "El Hombre" (1999) (mini)
* "Por el nombre de Dios" (1999)
* "Vulnerables" (1999)
* "Primicias" (2000)
* "Ilusiones (compartidas)" (2000)
* "El Sodero de mi vida" (2001)
* "22, el loco" (2001)
* "Culpables" (2001)
* "099 Central" (2002)
* "Son amores" (2002)
* "Final de juego" (2002) (mini)
* "Durmiendo con mi jefe" (2003)
* "Soy gitano" (2003)
* "Locas de amor" (2004)
* "Padre Coraje" (2004)
* "Pensionados, Los" (2004)
* "Sin código" (2004) (mini)
* "Epitafios" (2004) (mini)
* "Secretos de papá, Los" (2004)
* "Vientos de agua" (2005)
* "½ falta" (2005)
* "Botines" (2005) (mini)
* "Hombres de honor" (2005)
* "Familia especial, Una" (2005)
* "Mujeres asesinas" (2005)
* "Amas de casa desesperadas" (2006)
* "Juanita, la soltera" (2006)
* "Sos mi vida" (2006)
* "Son de Fierro" (2007)
* "El Hombre que volvió de la muerte" (2007)

External links

* [http://www.imdb.com/company/co0021062/ Pol-ka Producciones] at the Internet Movie Database.
* [http://www.pol-ka.com.ar/nuevosite/home.htm Official] web site.


Wikimedia Foundation. 2010.

Нужно сделать НИР?

Look at other dictionaries:

  • POL&IS — POL IS (Politik internationale Sicherheit) ist ein von der Bundeswehr durchgeführtes, interaktives Planspiel, das politische, ökonomische und ökologische Aspekte der internationalen Politik berücksichtigt. Im Spiel wird in vereinfachter Weise der …   Deutsch Wikipedia

  • Pol&is — POL IS (Politik internationale Sicherheit) ist ein von der Bundeswehr durchgeführtes, interaktives Planspiel, das politische, ökonomische und ökologische Aspekte der internationalen Politik berücksichtigt. Im Spiel wird in vereinfachter Weise der …   Deutsch Wikipedia

  • POL&IS — (Politik internationale Sicherheit) ist ein von der Bundeswehr durchgeführtes, interaktives Planspiel, das politische, ökonomische und ökologische Aspekte der internationalen Politik berücksichtigt. Im Spiel wird in vereinfachter Weise der… …   Deutsch Wikipedia

  • pół — {{/stl 13}}{{stl 8}}licz. ndm {{/stl 8}}{{stl 7}} jedna z dwu równych części jakiejś całości, czasem także w przybliżeniu równych części; połowa : {{/stl 7}}{{stl 10}}Pół chleba. Pół kilograma śliwek. Pół tysiąca złotych. Pół roku. Dzielić coś na …   Langenscheidt Polski wyjaśnień

  • POL-34 — is a Polish academic computer network created to provide high speed Internet access and to conduct network based research. Most of the government founded higher education organisations and all of metropolitan area networks in Poland are connected …   Wikipedia

  • Pol — [po:l], der; s, e: Schnittpunkt von Achse und Oberfläche der Erde: der Flug von Kopenhagen nach San Francisco führt über den Pol. Zus.: Nordpol, Südpol. * * * Pol1 〈m. 1〉 1. Drehpunkt, Mittelpunkt 2. nördlicher bzw. südlicher Endpunkt der… …   Universal-Lexikon

  • pol — pȏl m <N mn pólovi, G pólōvā> DEFINICIJA 1. geogr. krajnja točka zamišljene rotacijske osi nebeskih tijela [Sjeverni pol; Južni pol] 2. fiz. pozitivno ili negativno nabijen izvor elektriciteta 3. pren. suprotna, oprečna strana [na drugom… …   Hrvatski jezični portal

  • Pol — Saltar a navegación, búsqueda Pol Bandera …   Wikipedia Español

  • Pol — »Endpunkt der Erdachse«: Das Substantiv wurde im frühen 18. Jh. aus gleichbed. lat. polus entlehnt, das seinerseits aus griech. pólos »Drehpunkt, Achse; Erdpol« übernommen ist. Stammwort ist griech. pélein »in Bewegung sein«, das zu der unter ↑… …   Das Herkunftswörterbuch

  • pol|i|cy — pol|i|cy1 «POL uh see», noun, plural cies. 1. a plan of action; way of management: »government policies. It is a poor policy to promise more than you can do. The tight money policy was also reducing the pressure on prices (Time). 2. practical… …   Useful english dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”