Park Hae-il

Park Hae-il

Infobox Korean name
hangul=박해일
hanja=朴海日
rr=Bak Hae-il
mr=Pak Hae-il

Park Hae-il (born January 26 1977) is a South Korean actor.

Filmography

*"Waikiki Brothers" (2001)
*"Memories of Murder" (2003)
*"Scent of Love" (2003)
*"Jealousy is My Middle Name" (2003)
*"My Mother, the Mermaid" (2004)
*"Rules of Dating" (2005)
*"The Host" (2006)
*"Paradise Murdered" (2007)

External links

*imdb name|id=1310960|name=Park Hae-il


Wikimedia Foundation. 2010.

Поможем решить контрольную работу

Look at other dictionaries:

  • Park hae-il — Pour les articles homonymes, voir Park. Park Hae il Hangeul 박해일 Hanja Romanisation révisée Bak Hae il McCune …   Wikipédia en Français

  • Park Hae-il — Pour les articles homonymes, voir Park. Park Hae il Hangeul 박해일 Romanisation révisée Bak Hae il McCune Reischauer Pak Hae il …   Wikipédia en Français

  • Park Hae-jung — (* 29. Juli 1972 in Iksan, Provinz Jeollabuk do) ist eine südkoreanische Tischtennisspielerin, die in den 1990er Jahren bei Weltmeisterschaften eine Silbermedaille und bei Olympischen Spielen Bronze gewann. Inhaltsverzeichnis 1 Werdegang 2… …   Deutsch Wikipedia

  • Hae-il — may refer to:* Nam Hae il (born 1948), current and 25th Chief of Naval Operations of the Republic of Korea Navy * Park Hae il (born 1977), South Korean actoree also* Hae * il …   Wikipedia

  • Park — Cette page d’homonymie répertorie les différents sujets et articles partageant un même nom. Sur les autres projets Wikimedia : « Park », sur le Wiktionnaire (dictionnaire universel) Park est mot anglais qui signifie parc. C est… …   Wikipédia en Français

  • Park Sung-hae — (kor. 박성배; * 11. Januar 1969) ist ein ehemaliger südkoreanischer Badmintonspieler. Karriere Park Sung hae nahm 1988 an den Olympischen Sommerspielen teil. Badmintonwettkämpfe wurde bei diesen Spielen noch im Rahmen einer Vorführsportart… …   Deutsch Wikipedia

  • Park Jung-Hae — Football player infobox playername= Park Jung Hae fullname = Park Jung Hae dateofbirth = birth date and age|1987|4|21 cityofbirth = countryofbirth = South Korea height = height|m=1.83 currentclub = Sagan Tosu clubnumber = 4 position = defender… …   Wikipedia

  • Hae anseon — The Coast Guard The Coast Guard Titre original Hae anseon Réalisation Kim Ki duk Acteurs principaux Jang Dong gun Park ji ah Scénario Kim Ki duk Durée 94 minutes Sortie novembre 2002 …   Wikipédia en Français

  • Hae ansŏn — The Coast Guard The Coast Guard Titre original Hae anseon Réalisation Kim Ki duk Acteurs principaux Jang Dong gun Park ji ah Scénario Kim Ki duk Durée 94 minutes Sortie novembre 2002 …   Wikipédia en Français

  • Park Nou-sik — This is a Korean name; the family name is Park. Park Nou sik Born February 4, 1930(1930 02 04) Seoul, South Korea Died April 3, 1995(1995 04 03) (aged 65) …   Wikipedia

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”